Лектори

Д-р Ивайло Пашов
Лекар по дентална медицина
Д-р Ивайло Пашов завършва висшето си образование във факултета по дентална медицина град София през 2015г. През същата година е зачислен като специализант по орална хирургия в Специализирана болница за активно лечение по лицево- челюстна хирургия ( СБАЛ по ЛЧХ)
Д-р Павел Панов
Лекар по дентална медицина
Д-р Павел Панов – носител на голямата награда „Дентален мениджър на годината“ 2018 Член е на БДЕС Българското Дружество по Естетична Стоматология и на СБЗ Сдружението на Българските Зъболекари. Участва като лектор с клинична демострация на Sofia Dental Meeting 2009.
Д-р Серхат Кьокен
Проф. Марко Мартиньони
Проф. Симоне Грандини
Председател и професор по ендодонтия и опазване на зъбите, Университет в Сиена, Италия. Ръководител на катедрата по ендодонтия и възстановителна стоматология, университет в Сиена, Италия.
Инж. Дейвид Йерман
Ана Мария Коадалата
Д-р Богдан Опреа
Д-р Богдан Опреа е възпитаник на Стоматологичния факултет в Таргу Мурес (клас от 1994 г.) 2008 г. Доктор по здравни науки на Университета по медицина и фармация „Iuliu Hatieganu“ Cluj Napoca. От 1996 г. до 1 декември 2009 г. провежда преподаване в катедрата по дентална медицина на Медицински факултет „Виктор Папилиан“ по предмети „Морфология на постоянни човешки зъби“, „Естетична стоматология“, като последователно е преподавател и асистент.
Д-р Алшайма Алнагар
Специалист по дентален лазер
13 години професионален опит в денталната област • Може да се сблъска с всяко предизвикателство, след като проучи случая и постави подходящ план за лечение • Възможност за надзор, обучение и планиране на работните задачи на служителите • Обширни познания по козметична стоматология, така че проектирайте усмивка при зачитане на тъканите и оклузия, и според размерите на лицето на пациента, планът за лечение може да бъде лазерно възстановяване на венците или удължаване на